WHY JOIN ZEN DROPSHIP PROGRAM

Want to generate more income aside from your full time job ? Want to start up your own business but don’t have enough start up capital ? 5 figure income in a month, but how ? In Zen Jewelry , we will make your dream come true.

PROGRAM INTRODUCTION (MALAY VERSION)

HOW DROPSHIP WORK

WHAT IS DROPSHIP

Sell to your customers

Place orders from Zen

Delivered by Zen

You get profits

MANFAAT DAN KELEBIHAN MENJADI AGENT

 1. Tiada yuran pendaftaraan
 2. Tiada penyimpanan stock
 3. Berpeluang berniaga tanpa modal serta boleh membeli brooch korea dengan harga lebih murah untuk kegunaan sendiri
 4. Harga agent Zen Jewelry akan mendapat harga borong yang lebih murah berbanding dengan mana-mana kedai , atau laman web di seluruh Malaysia
 5. Setelah berjaya mendaftar , harga yang diberi akan automatik diskaun ke harga Agent / wholesale.

SYARAT - SYARAT DAN TERMA

 1. ID hanya boleh digunakan oleh pemegang akaun sahaja. Tidak boleh ditukar milik.
 2. Setiap akaun wajib menjual sekotak “ Zen Exclusive Combo Set ” bernilai Rm85 sebulan. Agent yang gagal akan di batalkan kelayakan pada bulan seterusnya.
 3. Agent dropship perlu mendaftar dengan mengisi maklumat yang diperlukan berserta gambar passport untuk mendapat ID agent.
 4. Gambar top sale agent akan dipamerkan di laman sosial kami berserta komisen yang diberi.
 5. Zen jewelry hanya menerima pesanan dropship melalui website rasmi sahaja.
 6. Agent dropship perlu mempunyai smartphone untuk tujuan komunikasi melalui whatsapp.
 7. Zen Jewelry tidak akan bertanggung-jawab sekiranya alamat yang diberi oleh agent salah. Kos postage semula perlu ditanggung oleh agent dropship.

BONUS & ELAUN SETIAP BULAN

 1. Zen Jewelry ingin mendorong setiap ahli dari kumpulan kami untuk menjana lebih banyak pendapatan , maka Zen Jewelry turut akan memberi “ Bonus ataupun Elaun ” kepada setiap agent yang rajin menjual produk kami.
 2. Di program ini , kami turut akan memberi sokongan dan bimbingan ataupun di-kenali sebagai “ one to one coaching ” untuk setiap agent kami supaya mereka akan lebih pro-aktif dan mengetahui cara-cara menjual produk kami secara online.
 3. Bonus dan elaun akan di beri setiap bulan kepada agent yang layak. Semua ahli yang berjaya mengekalkan 150 Pesanan setiap bulan untuk 12 bulan berturut-turut , Zen Jewelry akan memberi bonus tahunan dalam bentuk mata wang RM3000 pada bulan ke-13.